Arrangementen

Drie nieuwe arrangementen om uw avond in het theater compleet te maken. Dit jaar bieden we op drie uitgekozen momenten in het theaterseizoen een arrangement aan. Het type arrangement verschilt per voorstelling, op deze manier kunnen we u iedere keer iets volledig nieuws aanbieden en blijft het verrassend!

Vanaf 18.00 uur bent u welkom om te genieten van het theater arrangement voor een prijs van € 17,50 euro per persoon. Belangrijk om te weten is dat ieder arrangement gezien kan worden als een volwaardig diner.

Via de website kunt u zich aanmelden om te genieten van een Culinair Theater Arrangement voor de voorstelling. Het Culinair Theater Arrangement zal te vinden zijn in onze agenda bij de daarvoor bestemde voorstelling.
Mocht u al kaartjes hebben gekocht zonder het diner arrangement, maar heeft u toch interesse? Geen probleem, u kunt nog tot 3 dagen voor de voorstelling reserveren.

Ladiesbuffet

Voorstelling: Vuile Huichelaar – Vluchten kan niet meer*
Datum: donderdag 10 oktober 2013

In ons ‘Ladiesbuffet’ hebben we een samenstelling gemaakt van diverse gerechten, maar wat dat exact zal worden is nog een verrassing van de chef. Het idee achter het ‘Ladiesbuffet’ is gezellig tafelen met vriendinnen of collega’s, en genieten van diverse koude en warme gerechten. Bestaande uit zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten. Op deze manier is er voor iedereen iets lekkers te vinden en is er genoeg variatie. Gewoon een heerlijke meidenavond!

Winter Wonderland

Voorstelling: Die Dikke van Petazzie! – Oudejaarsconference*
Datum: vrijdag 13 december 2013

Om te bewijzen dat vrijdag de 13e wel degelijk een mooie dag kan zijn, verzorgen we ook op deze dag een theater arrangement. Dit arrangement met als naam ‘Winter Wonderland’ bevat verschillende winterse gerechten. Kom lekker genieten van stamppotten zoals zuurkool, boerenkool en hutspot en maak het compleet met lekkere speklapjes, heerlijk stoofvlees en andere winterse lekkernijen. Boek nu het ‘Winter Wonderland’ arrangement en wij zorgen dat u op vrijdagavond de 13e compleet kunt genieten!

Toscaanse lekkernijen

Voorstelling: Karin Bruers & Henk van Straten – Geniet er maar van*
Datum: donderdag 24 april 2014

Met het arrangement ‘Toscaanse lekkernijen’ brengen we u alvast een stapje richting de zomerse sferen. Tijdens dit buffet kunt u genieten van diverse Italiaans getinte gerechten zoals een Mozzerellasalade, geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook, Lasagne en heerlijke Penne met rucola, spekjes en tomatensaus. Loopt het water u nu al in de mond? Boek dit arrangement en geniet er maar van!
 

Kinderfeestjes

Ook voor kinderen heeft het Klooster iets nieuws. Je kinderfeestje geven in het Theater! Dit kan bij alle kindervoorstellingen extra geboekt worden. Bij ieder KIDS Arrangement, zorgen wij voor een gereserveerde tafel met kleurplaten, een versierde stoel en een cadeautje voor de jarige job! Ook hangen wij speciaal voor de jarige slingers op en kan er op de entree kaartjes jouw naam op komen te staan. Wij zullen jouw kinderfeestje tot een groot succes maken!

ZOET Arrangement
Voor- of achteraf aan de voorstelling verzorgen wij voor de kids onbeperkt ranja, een zakje chips en een lolly! Lekker snoepen!
€ 1,95 per kind*

KIDS High Tea Arrangement
Voor- of achteraf aan de voorstelling verzorgen wij heerlijke muffins, snoep, chocolaatjes en onbeperkt ranja, geserveerd in een theeservies.
€ 2,95 per kind*

Pannenkoek Arrangement
Na de voorstelling serveren wij aan de gereserveerde tafel heerlijke pannenkoeken met stroop en suiker. Als toetje krijgt ieder kind een heerlijk waterijsje. € 4,75 per kind*

Aardappel Arrangement
Na de voorstelling serveren wij frietjes met een snackstick, mayonaise, appelmoes en curry. Als toetje krijgt ieder kind een heerlijk waterijsje.
€ 4,95 per kind*

* Alle theater arrangementen zijn exclusief theaterkaartje.
De KIDS arrangementen zijn geldig bij aanmelding van minimaal 5 kinderen. Combinaties van de KIDS arrangementen zijn in overleg ook mogelijk.

Reserveren

U kunt kaarten voor de voorstellingen online reserveren via de website.

Reserveer nu

Bel mij terug

Wilt u ons persoonlijk spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel me terug