Reserveren

Kaarten reserveren
Om er zeker van te zijn dat u kaarten krijgt voor de voorstellingen(en) van uw keuze kunt u in de voorverkoop al kaarten reserveren. De voorverkoop loopt tot maandag 02-09-2013. Tijdens deze periode kunnen kaarten enkele schriftelijk (en via deze website) besteld worden. Alle ingekomen bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Vrije verkoop
Op maandag 09-09-2013 begint de vrije verkoop, dan kunnen de kaarten ook bij de kaartverkoopbalie gereserveerd worden, zowel persoonlijk als telefonisch (040 - 284 33 99) tijdens de openingstijden. Na contante betaling krijgt u de kaarten aan de balie direct mee.

Openingstijden kaartverkoop
De kaartverkoop is geopend van ma. t/m vrij. van 10.00-13.00 en 13.30 tot 17.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u ook telefonisch reserveren. Tevens is de kassa één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Via onze site www.hetklooster.org is het mogelijk 24 uur per dag te reserveren. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang te zijn afgehaald, daarna gaan zij terug in de verkoop. Zorg ervoor dat u tijdig uw kaarten afhaalt, dit voorkomt onnodige teleurstellingen.

“Vroegboekkorting”
Voor de snelle beslissers hebben we nu een leuke actie. Op alle reserveringen die vóór 22-05-2013 door ons ontvangen zijn, ontvangt u € 1,00 korting per kaartje, per voorstelling*.

Abonnementen
Indien u 5 voorstellingen of meer boekt tijdens de voorverkoop, heeft u een abonnement, dit houdt in dat u een korting van 5% ontvangt over het totaalbedrag.*

Plaatsvoorkeur
Indien u met meerdere mensen naast elkaar wil zitten kan dit. U dient dan samen één boeking te maken. Onder “extra wensen” bij uw reservering kunt u ook aangeven of u rolstoelgebruiker of anderszins mindervalide bent.

Uitverkocht
Indien de voorstelling van uw keuze is uitverkocht wordt u automatisch op een wachtlijst geplaatst. Indien er kaarten geretourneerd worden, wordt deze wachtlijst gebeld. Dit kan zelfs op de dag van de voorstelling zijn. Wanneer u in de voorverkoop reserveert ontvangt u voor 9-9-2013 bericht als deze voorstelling is uitverkocht en u op de wachtlijst bent geplaatst.

Reserveringskosten
De reserveringskosten zijn afhankelijk van de manier van betaling. Wanneer u kiest voor een eenmalige machtiging worden € 2,50 reserveringskosten per boeking in rekening gebracht. Bij betaling via factuur worden € 8,50 reserveringskosten per boeking in rekening gebracht. In de vrije verkoop kunnen de kaartjes ook contant of met pin betaald worden, de reserveringskosten bedragen dan € 2,50 per boeking.

Wijze van betaling
U kunt uw betaling doen:
* IDEAL: U betaald direct bij het boeken via internet, en kan dan ook meteen uw e-tickets printen.

VIA MACHTIGING: U machtigt Theater het Klooster om het betreffende bedrag van uw rekening af te schrijven. Daarna worden de kaartjes toegestuurd. U betaalt € 2,50 reserveringskosten per boeking.
• VIA FACTUUR: Wanneer u de factuur voldaan heeft, worden de kaartjes toegestuurd. De reserveringskosten bedragen € 8,50 per boeking.
• CONTANT: Bij het ophalen van de kaarten met eventueel gebruik van een podiumkaart, theaterbonnen, tegoedbonnen en/of pinpas. Alleen in de vrije verkoop, dus niet mogelijk in de voorverkoop. Reserveringskosten € 2,50 per boeking.

 65+ en CJP pas
Personen boven de 65 jaar en gasten met een CJP-pas krijgen een korting van € 1,20 per kaartje.
Deze zijn beide persoonsgebonden en dus geldig voor 1 kaartje. U dient bij het afhalen van kaartjes uw CJP-pas of identiteitsbewijs te overleggen, of een kopie meezenden met het reserveringsformulier.*

 * = Uitzonderingen; deze korting is niet van toepassing op de amateursvoorstellingen. Er wordt altijd slechts één korting toegepast, dit is tot 22 mei 2013 altijd de vroegboekkorting!

Reserveren

U kunt kaarten voor de voorstellingen online reserveren via de website.

Reserveer nu

Bel mij terug

Wilt u ons persoonlijk spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel me terug