Reserveren

Kaarten reserveren
Om er zeker van te zijn dat u kaarten krijgt voor de voorstellingen(en) van uw keuze kunt u in de voorverkoop al kaarten reserveren. De voorverkoop loopt tot maandag 01-09-2014. Tijdens deze periode kunnen kaarten enkele schriftelijk (en via deze website) besteld worden. Alle ingekomen bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Reserveer uw kaarten hier

Vrije verkoop
Op maandag 01-09-2014 begint de vrije verkoop. De kaarten kunnen dan ook bij de kaartverkoopbalie gereserveerd worden, zowel persoonlijk als telefonisch (040 - 284 33 99) tijdens de openingstijden van verkoop. Na contante betaling krijgt u de kaarten aan de balie direct mee.

Openingstijden kaartverkoop
De kaartverkoop is geopend van maandag t/m vrijdag 13.30 tot 17.30 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u ook telefonisch reserveren. Tevens is de kassa één uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Via onze site www.hetklooster.org is het mogelijk 24 uur per dag te reserveren. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang te zijn afgehaald, daarna gaan zij terug in de verkoop. Zorg ervoor dat u tijdig uw kaarten afhaalt, dit voorkomt onnodige teleurstellingen.

'Vroegboekkorting'
Op alle reserveringen die vóór 21-05-2014 door ons ontvangen zijn, ontvangt u € 1,00 korting per kaartje, per voorstelling*.

Abonnementen
Indien u vijf voorstellingen of meer boekt, heeft u automatisch een abonnement. Dit houdt in dat u een korting van 5% ontvangt over het totaalbedrag.*

65+
Personen ouder dan 65 jaar ontvcangen een korting van €1,00. De korting is persoonsgebonden en is geldig voor één kaartje. U dient bij het afhalen uw identiteitsbewijs te laten zien. Als u het reserveringsformulier gebruikt, dient u een kopie van uw ID mee te zenden.*

Plaatsvoorkeur
Indien u met meerdere mensen naast elkaar wil zitten, kan dit. U dient dan samen één boeking te maken. Onder “opmerkingen” bij uw reservering kunt u ook aangeven of u rolstoelgebruiker of anderszins mindervalide bent.

Administratiekosten
De administratiekosten bedragen in alle gevallen €1,00 per persoon, per ticket.

Uitverkocht 
Als de voorstelling van uw keuze is uitverkocht, wordt u automatisch op een wachtlijst geplaatst. Indien er kaarten gerourneerd worden, wordt deze wachtlijst gebeld. Dit kan zelfs op de dag van de voorstelling zijn. Wanneer u in de voorverkoop reserveert, ontvangt u voor 08-09-2014 bericht als deze voorstelling is uitverkocht en u op de wachtlijst bent geplaatst.

Wijze van betaling bij een internetboeking
U kunt op de volgende manieren uw betaling voldoen:
- Via Ideal: U betaalt direct met internetbankieren, kunt de e-tickets direct printen of de tickets worden toegestuurd. De betalingskosten bedragen €0,00.
- Via overboeking: Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, worden de kaartjes toegestuurd of worden uw e-tickets geldig. De betalingskosten bedragen €3,50 per boeking.

Wijze van betaling bij bestelformulier
U kunt op de volgende manieren uw betaling voldoen:
- Via machtiging tijdens de voorverkoop: U machtigt ons om het betreffende bedrag af te schrijven. Daarna worden de kaartjes toegestuurd. U betaalt €2,50 aan betalingskosten. Dit bedrag wordt geïncasseerd door de BC Groep bv.
- Via factuur: Wanneer u de factuur voldaan heeft, worden de kaartjes toegestuurd. De betalingskosten bedragen €8,50 per boeking.
- Contant: De kaartjes worden bij het ophalen betaald. Dit kan eventueel met theaterbonnen, een Podium cadeaukaart, tegoedbonnen of een pinpas. Contant betalen is alleen mogelijk in de vrije verkoop (vanaf 1 september 2014), dus niet in de voorverkoop. Bij een contante betaling bedragen de reserveringskosten €2,50 per boeking.

 * = Uitzonderingen; deze korting is niet van toepassing op de amateursvoorstellingen. Er wordt altijd slechts één korting toegepast, dit is tot 21 mei 2014 altijd de vroegboekkorting.

Testimonials

"Onze bruiloft is een sprookje geworden. Trouwen in een voormalig Klooster heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Alles was uitstekend verzorgd"

—Paula Smit

 

Kaartverkoop

Tel. 040 - 284 33 99

Openingstijden
Stuur ons een e-mail

Contact

040 - 284 31 81
info@hetklooster.org
Park 1
5671 GA Nuenen