Goed om te weten

Bedankt dat u een voorstelling in Theater Het Klooster gaat bijwonen. Deze pagina bevat informatie die belangrijk is om te weten. Indien u nog vragen heeft, neem dan telefonisch contact met ons op. Bekijk ook een foto impressie van de theaterzaal. Wij wensen u alvast een prettige voorstelling!

Vooraf

Ruilen/teruggeven van kaarten
Kaarten kunnen tot uiterlijk een week vóór de voorstelling worden teruggegeven. Daarna worden de kaarten niet meer teruggenomen. U ontvangt een tegoedbon van Theater het Klooster, die geldig is in het lopende seizoen. Bij teruggave wordt in alle gevallen € 2,00 aan administratiekosten per plaats berekend (Met een max. van € 10,00). Bij het retourneren of omwisselen van theaterkaarten geven wij in geen geval contant geld terug.

Programmawijzigingen
Gedurende het theaterseizoen kan het voorkomen dat, vanuit een impresariaat, wijzigingen in de cast of het programma worden aangebracht. Theater het Klooster kan hierop geen invloed uitoefenen en is niet aansprakelijk voor deze wijzigingen. Wanneer bepaalde wijzigingen de productie in te grote mate veranderen kan Theater het Klooster om deze reden besluiten deze voorstelling te annuleren.

Slechthorenden
Voor slechthorenden beschikken wij over speciale infrarood geluidsversterkende apparatuur. Gelieve dit te melden bij het maken van de reservering zodat wij zorgen dat de benodigde apparatuur voor u klaar ligt. Deze versterking is in de gehele zaal te gebruiken. Bij een internetboeking kunt u dit doorgeven door direct de bevestigingsmail te beantwoorden en daar een melding te geven over de situatie. U kunt voor meer informatie ook terecht bij de receptie.

Mindervalide
Voor mindervalide en rolstoelgebruikers beschikken wij over speciale parkeerplaatsen, een invalidentoilet en speciaal verlaagt bargedeelte. Geeft u bij uw reservering even aan dat u mindervalide bent, dan kunnen wij hiermee bij het toekennen van plaatsen in de zaal rekening houden. Bij een internetboeking kunt u dit doorgeven door direct de bevestigingsmail te beantwoorden en daar een melding te geven over de situatie.

Tijdens de voorstelling

Aanvangstijden
Wij beginnen op tijd! Laatkomers zullen moeten wachten op een geschikt moment om de zaal te betreden of moeten wachten tot na de pauze. Dit om optredende artiesten en publiek niet te storen. Onze medewerkers zullen u hierbij begeleiden.

Pauzedrankje
De prijs van onze theaterkaartjes is bij reguliere voorstellingen inclusief een pauzedrankje. Dit kan bestaan uit: koffie, thee, frisdrank, bier of wijn. Dit drankje wordt u aangeboden in de pauze of bij een doorlopende voorstelling na afloop. Bij kindervoorstellingen is géén drankje inbegrepen.

Garderobe
Uw jas kunt u ophangen in de openbare garderobe.

Ongestoord genieten
Tijdens de voorstellingen worden bezoekers uitdrukkelijk verzocht hun mobiele telefoons uit te schakelen. Het is niet toegestaan etens- en drinkwaren mee de zaal in te nemen of consumpties te nuttigen tijdens een voorstelling. Bij uitzonderingen wordt dit altijd vermeld. Het is tevens niet toegestaan tijdens de voorstelling te fotograferen, filmen of geluidsopnamen te maken.

Reserveren

U kunt kaarten voor de voorstellingen online reserveren via de website.

Reserveer nu

Bel mij terug

Wilt u ons persoonlijk spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel me terug