Overzicht zalen

Het Plein

Het Plein is een openbare ruimte en is uitermate geschikt voor diverse ontvangsten. De ruimte is voorzien van sfeervol design meubilair, een markante bar een aantal gezellige zitjes. Aan de wanden hangen steeds wisselende exposities van bekend en onbekend talent.

Theaterzaal

In deze zaal geven wij jaarlijks 30 – 35 professionele theatervoorstellingen en daarnaast nog culturele voorstellingen. Ook is het toneel zeer geschikt voor presentaties en kick-offs. Doordat de tribune van deze zaal inschuifbaar is, kan hier ook een feest, diner of lunch georganiseerd worden.

De basistechniek voor culturele voorstellingen en professioneel theater is aanwezig in deze zaal.

De zaal heeft geen verhoogd podium, verhogingen zijn eventueel aan te brengen met losse podiumdelen van 2x1 meter met nette afrokking. Door de vele aanwezige losse theaterspots, kunnen wij elke voorstelling of gelegenheid perfect uitlichten. De normale podiumverlichting is inbegrepen in de zaalhuurprijs. Het huren van de Theaterzaal is inclusief het gebruik van het Plein, de kleedkamers en de regieruimte.


Broeders Bar
Een gezellige sfeervolle ruimte met een authentieke “bruin café” look. Ideaal voor kleinere vergaderingen in een ontspannen setting maar ook prima geschikt als locatie voor diners, feestjes, recepties en presentaties.
 

De Raadzaal
Een prachtige moderne zaal in de oude kapel van Het Klooster. Het centrale lichtobject, de prachtige kunstwand op het altaar en de zwarte natuurstenen vloer met de witte wanden maken deze locatie uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, diners, recepties en feesten.

Tevens is de Raadzaal een van de drie trouwlocaties in Nuenen.

 

Le Pair zaal
Op de eerste etage bevindt zich de Le Pair zaal. Dit is een van de grotere vergaderzalen, prima geschikt voor cursussen, trainingen, workshops, teambuilding, lunches, diners en kleine recepties. 

Vergaderzalen Zuster Clotilde, Zuster Celine & Zuster Rustica
Kleine sfeervolle vergaderruimtes op de eerste etage die geschikt zijn voor kleine vergaderingen, lunches en diners, teambuilding en workshops. Deze ruimtes zijn evntueel ook voot langere tijd te huur.

 

Balletzaal
De balletzaal is voorzien van een dansvloer met spiegelwand en gordijnen. Een ideale ruimte voor dansgroepen, toneelgezelschappen, koren en eventueel geschikt voor vergaderingen en workshops.

Rector Van Kemenade ruimte & Rector Bertens ruimte
Deze vergaderzalen zijn gelegen op de eerste etage en zijn prima geschikt voor kleine cursussen, trainingen, workshops en coachingsgesprekken.

De Tuinen
Het Klooster beschikt over twee tuinen die perfect zijn voor een recepties, een BBQ of een gezellige familiebijeenkomst.

Testimonials

"Onze bruiloft is een sprookje geworden. Trouwen in een voormalig Klooster heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Alles was uitstekend verzorgd"

—Paula Smit

 

Kaartverkoop

Tel. 040 - 284 33 99

Openingstijden
Stuur ons een e-mail

Contact

040 - 284 31 81
info@hetklooster.org
Park 1
5671 GA Nuenen