Het Klooster voor uw evenementen en feesten

Het Klooster is een multifunctionele locatie, uniek door haar inrichting en mogelijkheden en centraal gelegen in Oost-Brabant onder de rook van Eindhoven.

Bij binnenkomst zult u onder de indruk zijn van ons grote evenementenplein: de oude elementen van de kloostermuren, de moderne, strakke vormgeving meubilair en industriële elementen in het plafon maken dit tot een veelzijdige ruimte met zeer veel mogelijkheden. Zeer geschikt voor ontvangsten en evenementen met grotere gezelschappen. Dit plein geeft ook toegang tot de moderne en tegelijkertijd intieme theaterzaal.

Van privé feestje tot zakelijk congres

Het Klooster is de perfecte locatie voor tal van zakelijke en privé activiteiten. Of het nu gaat om een congres seminar, een vergadering met diverse sub-ruimtes of een vergadering voor 5 personen, dit alles is mogelijk in het Klooster.

Maar ook voor uw diner, feestje of receptie hebben wij diverse sfeervolle ruimtes. Natuurlijk afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Het Klooster heeft voor elke gelegenheid een geschikte ruimte en voor elk budget een passende invulling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@hetklooster.org of T 040 284 31 81.

Trouwen in Het Klooster

Gewoon lekker genieten!

Als u gaat trouwen in het Klooster heeft u de mogelijkheid van huwelijksvoltrekking tot het complete feest! Alles is mogelijk in onze locatie. Sinds september 2011 heeft de Nederlandse Trouw Branche Organisatie Het Klooster een officieel keurmerk gegeven. Het Klooster is getest op betrouwbaarheid, professionaliteit en innovativiteit. Al deze punten heeft Het Klooster positief doorlopen.

Meer over alle trouwmogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Een plek waar inspanning en ontspanning samengaan!

Onze accommodatie kan een belangrijke bijdrage leveren voor de invulling van uw vergadering of congres. Alle moderne AV middelen zijn aanwezig en u kunt beschikken over razendsnel data verbindingen via ons glasvezelnet.

Het Klooster, dé ideale vergaderaccomodatie met vele mogelijkheden. Ook voor uw zakelijke lunch en diner.

Familiefeesten

Heerlijk genieten in een authentieke ambiance!

Een intiem familiediner, een bruiloft, een babyborrel tot een complete familiedag met diverse activiteiten, dit alles en meer kan in Het Klooster.


Een invulling van uw feest industrieel op Het Plein, warm en gezellig in de Broedersbar, strak en modern in de Raadzaal of heerlijk ongedwongen in onze binnetuin of op het terras. Onze arrangementen bestaan uit een volledig pakket, een complete invulling voor bijvoorbeeld uw huwelijksfeest, personeelsfeest, verjaardag of jubileum.

Samen met het Vincentre kunnen wij arrangementen aanbieden voor jong en oud met verschillende thema's. Kijkt u
 hier maar eens naar de verschillende mogelijkheden en informatie hoe u deze arrangementen kunt boeken.

(Bedrijfs)feesten

Een knalfeest kan niet zonder gasten die zich op en top vermaken, weergaloze hapjes en een fantastische aankleding. En bij een geslaagde receptie draait alle om sfeer, gezelligheid en vooral veel goede gesprekken. Het Klooster maakt het u gemakkelijk: als u zorgt voor de gasten, dan zorgen wij voor de rest. Dat is een belofte die we keer op keer weer weten waar te maken.

Natuurlijk behoort een feestelijke High-Tea ook tot de mogelijkheden. Wat dacht u om met mooi weer deze High-Tea in onze sfeervolle Kloostertuim te gebruiken..

En van de belangrijkste succesfactoren van Het Klooster van Het Klooster is het fenomenale pand zelf. Met de Raadzaal, de Theaterzaal en het Plein zijn de mogelijkheden eindeloos, het aantal variaties oneindig....

Condoleances

Op het moment dat iemand uit uw omgeving overlijdt wilt u het goed afsluiten. Een Nederlands gebruik is om de uitvaart van uw dierbare af te sluiten met een koffietafel. Het Klooster kan u hierbij van dienst zijn. Door de diverse ruimtes die Het Klooster biedt, kunnen wij een condoleance voor u verzorgen van 15 tot 1000 personen. In overleg met u zullen wij de condoleance aankleden en uw wensen doorvoeren. Hierdoor creëren wij een persoonlijk tintje aan de condoleance.

Bekijk condoleance arragmenten

Testimonials

"Onze bruiloft is een sprookje geworden. Trouwen in een voormalig Klooster heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Alles was uitstekend verzorgd"

—Paula Smit

 

Kaartverkoop

Tel. 040 - 284 33 99

Openingstijden
Stuur ons een e-mail

Contact

040 - 284 31 81
info@hetklooster.org
Park 1
5671 GA Nuenen