Het Klooster als locatie voor uw evenement

Het Klooster is een multifunctionele locatie, uniek door haar inrichting en mogelijkheden en centraal gelegen in Oost-Brabant onder de rook van Eindhoven.

Bij binnenkomst zult u onder de indruk zijn van ons grote evenementenplein: de oude elementen van de kloostermuren, de moderne, strakke vormgeving meubilair en industriële elementen in het plafon maken dit tot een veelzijdige ruimte met zeer veel mogelijkheden. Zeer geschikt voor ontvangsten en evenementen met grotere gezelschappen. Dit plein geeft ook toegang tot de moderne en tegelijkertijd intieme theaterzaal.

Van privé feestje tot zakelijk congres

Het Klooster is de perfecte locatie voor tal van zakelijke en privé activiteiten. Of het nu gaat om een congres seminar, een vergadering met diverse sub-ruimtes of een vergadering voor 5 personen, dit alles is mogelijk in het Klooster.

Maar ook voor uw diner, feestje of receptie hebben wij diverse sfeervolle ruimtes. Natuurlijk afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Het Klooster heeft voor elke gelegenheid een geschikte ruimte en voor elk budget een passende invulling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@hetklooster.org of T 040 284 31 81.

 

Bel mij terug

Wilt u ons persoonlijk spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Bel me terug

Bekijk locatie

Onze website bevat diverse foto impressies van de zalen en arrangementen. Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

foto impressie

Huur onze locatie

Aanvraagformulier