Vacatures

Stagiaire communicatie/marketing

Durf jij het aan?
Wij zijn op zoek naar een leuke zelfstandigwerkende HBO-er die onze marketing en communicatie activiteiten komt versterken.
Wij zijn een klein jong team en werken het liefst met enthousiaste, iniatiefrijke mensen die graag hun steentje bij willen dragen om Het Klooster goed neer te zetten, zowel op cultureel als op commercieel gebied. Spreekt dit alles je aan? Stuur een mailtje naar Christel Verbruggen, christel@hetklooster.org

Vacature: Horeca Medewerker

Wij zijn per direct opzoek naar leuke enthousiaste mensen die als bijbaantje ons Horeca-team willen komen versterken. Wil je werken tijdens theateravonden, feesten, diners, recepties en andere evenementen op verschillende locaties. Ben je gastvrij, representatief en heb je ervaring en affiniteit met de horeca? Dan is dit jouw baan!
Ervaring is gewenst!

Werktijden altijd in overleg, leuke verdienste, en je werkt met een gezellig en jong team. Mail je CV naar francien@bcgroep.nl

Testimonials

"Onze bruiloft is een sprookje geworden. Trouwen in een voormalig Klooster heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Alles was uitstekend verzorgd"

—Paula Smit

 

Kaartverkoop

Tel. 040 - 284 33 99

Openingstijden
Stuur ons een e-mail

Contact

040 - 284 31 81
info@hetklooster.org
Park 1
5671 GA Nuenen